Kuoro, jonka haluat kokea uudelleen!

Partita on rytmimusiikkiin erikoistunut, noin kolmenkymmenen laulajan sekakuoro Porvoosta. Kuoro perustettiin vajaat viisikymmentä vuotta sitten, ja sitä on vuodesta 1995 alkaen johtanut Merzi Rajala, jonka materiaalia Partita usein kantaesittää.

Merzi on ainoa suomalainen, joka on valmistunut rytmimusiikin kuoronjohdon maisteriksi (Royal Academy of Music, Tanska) ja työskentelee tällä hetkellä mm. Sibelius-Akatemiassa, maailmanmusiikin aineryhmässä.

Valmistelemme keväälle 2018 Afrikan Tahti -konserttia. Konsertissa kuullaan modernilla tavalla afrikkalaisesta perinteestä sovitettua a capella -musiikkia Beninistä, Norsunluurannikolta, Tansaniasta, Senegalista, Etelä-Afrikasta sekä Burkina Fasosta. Mukana on myös uutta sävellettyä materiaalia Afrikka-vaikuttein, liikettä, vaikutteita afrikkalaisesta rytmiikasta sekä jonkin verran kuoroimprovisaatiota käyttäen Voice Painting -tekniikkaa, jota Merzi on opiskellut Tanskassa. Luvassa on upea ja monimuotoinen konserttielämys afrikkalaisin rytmein ja liikkein.

Osallistuimme 10.-11.6.2017 Tampereen Säveleen (Tampere Vocal Music Festival), jossa esitimme 3 laulua Afrikka-ohjelmistostamme. Kotiin palattiin kahden hopealeiman kanssa. Katso esitykset Youtube-kanavaltamme !

Tulevat konsertit:
15.3.2018 Afrikan Tahti Musiikkiteatteri Kapsäkissä
17.5.2018 Afrikan Tahti Vuosalissa
Lisää infoa konserteista on tulossa lähiaikoina.

Kiinnostuitko meistä? Ota yhteyttä puheenjohtaja (at) partita.fi